Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Bekoda dēmoni

Bekoda - "dēmons" (kādā no indiešu valodām).

Visai īpašs nešķīstenis, zināmā mērā līdzinās eiropiešu vilkatim, spēj mainīt savu izskatu. Meklē vājus un nevainīgus cilvēkus, lai pārņemtu to gribu.

Parasti tiem ir biedējoša seja, neparastas ķermeņa proporcijas. Spēj neiedomājami ātri pārvietoties, vajājot savu upuri.

Vietējie šo dēmonu uzskata par vienu no bīstamākajām pārdabiskajām būtnēm, kādu tikai iespējams satikt. Parasti tas mītot vientulīgu ceļu tuvumā, gaidot nomaldījusos ceļiniekus. Īpaši tiem esot cieņā tādi ceļu krustojumi, kuros nakts laikā reti kādu var satikt. Mūsdienās tie, spriežot pēc liecībām, saraduši ar moderno tehniku un spēj iejaukties automobiļu un motociklu dzinēju darbībā.

2004.gadā Indijā bijis tāds gadījums. Vīrietis ar sievieti ar motociklu atgriezās mājās no radinieka kāzām. Ceļš bija visai bīstams, malā stāva un dziļa krauja, pats līkumains, negluds un neapgaismots. 
Piepeši motocikla lukturi izgaismoja ļoti tievu siluetu un pats motocikls zibenīgi noslāpa. Neparastais ceļinieks bija garš augumā un stāvēja nekustīgi. Kādu laiku braukušie vēroja svešinieku, kas turpināja stāvēt nekustīgi. Piepeši tā sejā tiešā nozīmē nozibsnīja (tā apgalvoja braucēja sieviete) milzīgi ilkņi. Šausmās vīrietim izdevās iedarbināt motoru un abi aiztraucās projām.
Sieviete ir pārliecināta, ka ceļā tie satikuši bekodu. Vēl viņa apgalvo, ka tad, kad devušies prom no notikumu vietas, radījums šķērsojis ceļu ar briesmīgu smīnu sejā.

Interesanti, ka dažas bekoda pazīmes - garais un tievais augums, ilkņi briesmīgajā sejā, labi sasaucas ar mūsu pašu Iļģuciema velnu.

Saites.
Ceļu spoki.
Indija.