Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Golems. Dāvaniņas no augšas

1997.gadā, dzīvojot pie lielās upes, vēroju skaisto Heila-Bopa komētas atspoguļojumu ūdeņos. Tā satiekas lielais ar mazo.

Tai pat laikā, ASV, Kalifornijā, villā „Debesu vārti” 39 jauni cilvēki noslēdz rēķinus ar sauszemes dzīvi. Katram pie kājām nolikts čemodāniņš ar mantām tālajam ceļam.

Heila–Bopa komētas diametrs – 70 km. Kāds teleskopā pamanījis aiz viņas 30 km lielu iegarenu priekšmetu. Kāds novērojis dubultus atspulgus. Vēl kāds paziņojis, ka aiz komētas slēpjas kosmiskais kuģis. Villas „Debesu vārti” iemītnieki šo paziņojumu bija gaidījuši. Raugoties uz komētas atspīdumu lielajos ūdeņos, par to vēl neko nezināju.

Dzirdējis biju ko citu: 1993.gadā Austrālijas tuksnešus pāršalc triecienvilnis, pārsteigdams šoferus un tuvumā esošos ģeologus. Ģeologi pat iedomājas par kādu sektu, kuras pārstāvji reiz iepūta zarīna gāzi Tokijas metro. Viena no sektas filiālēm atrodas Austrālijā. Tās locekļi reiz bija mēģinājuši Krievijā nopirkt kodolgalviņas labākam ceļojumam. Policija viņu rančo Austrālijā bija pat atradusi urānu, kurš tomēr izrādījās nepetiekami bagātināts – spekulanti bij iesmērējuši viltotu preci.

Vairums ekspertu nonāk pie secinājuma, ka notikums Austrālijā nevelk uz kodolsprādzienu, ne arī uz PSRS ne ASV sarīkotu mākslīgo zemestrīci. Drīzāk ir nokritis meteorīts.

Kāpēc nav pamanīts? Daudzi meteorīti tiek pamanīti tikai tad, kad jau nosvilpuši gar deniņiem. Astronomi skatās pārāk tālu. Militāristi skatās pārāk vēlu. Ja akmens nāk no Saules puses, to vispār neviens nevar saskatīt.

Pirms Austrālijas notikuma novērota dīvaina debesu spīdēšana.

Daudzi šai sakarā atceras dīvaino Tunguskas meteorītu. Tunguskas meteorīta manevri debesīs ir likuši domāt, ka tādi nelido pēc dabas likumiem, bet tiek vadīti.

Ko tas īsti nozīmē? Ja vairums zinātnieku domā, kā aizvadīt bīstamos akmeņus projām no Zemes, tad daži varbūt apdomā pretējo. Vai ir kādi pierādījumi? Te būs:
1983.gadā ar šāvienu galvā no dzīves šķiras britu zinātnieks Rokvejs. Dažu mēnešu laikā, dažādu sakritību dēļ, to pašu ceļu aiziet vēl 11 šīs pašas grupas zinātnieki. Grupas vadītājs E.Godlijs nolemj negaidīt savu kārtu un slepeni ierodas Maskavā, Lubjankas laukumā, kur arī tiek rūpīgi uzklausīts.

Stāsts apmēram tāds:
1983.gadā tiek radīta Reigana „Zvaigžņu karu” programma. Tās ietvaros angļu un amerikāņu zinātnieki izstrādā „Komētu ieroču koncepciju.”

To viņi būs nošpikojuši no citplanētiešiem, saprotas golems. Kādi ir pierādījumi „golema koncepcijai”?

Viens ir: Ardēna–Rolāna komēta. Tās jonu aste, pretēji fizikas likumiem, vērsta nevis projām no Saules, bet Saules virzienā. Tikai ar raķešdzinēja vai acu apmāna palīdzību ir iespējams asti tā pagriezt.

„Komētu ieroču koncepcija„ sākumā paredz apsedlot divas komētas: vienu priekš Maskavas, otru priekš Ļeņingradas. Beidzot notiek vienošanās tikai par vienu, citādi krievi kļūs aizdomīgi. Rodas politiskas domstarpības starp Lielbristiltāniju un ASV. Amerikāņi gribētu sākt ar galvaspilsētu, bet angļi, kā jūras lielvalsts, ar jūras ostu Ļeņingrādu.

Dāvaniņa tiek nolemta Ļeningrādai. Reklāmas speciālisti ķeras pie līdzjūtību sacerēšanas – vadāmu komētu no dabīgas atšķirt nevar. Tiek aplēsti nepieciešamie izdevumi humānās palīdzības sniegšanai. Vēl tikai tāds sīkums – jāatrod piemērota komēta.

Te rodas pirmā problēma: piemērotu komētu tuvumā nav. Kas ir, tās, iespējams, privatizētas: Tiek uztverti periodiski, nesaprotami radiosignāli. Tiek novērotas uzliesmojošas un izzūdošas „zvaigznītes”, kas varētu būt grozāmu komētu astes. Pēc dažu domām, Volfa un Bernarda – 3 komētas ir vienas bijušās komētas divas daļas. Pievienota dzinēja iedarbināšana tās varēja sašķelt. Liekas neticami, ka tas varētu būt bijis krievu darbs – par agru. Kas tad?

Variants, ka Zemes piecūkotāji reiz no turienes saņems pēc nopelniem, aprakstīts Grāmatā:
Bija liels tēls. „...viņa kājas bija puse no dzelzs un puse no māla. Šo tu redzēji, iekams viens akmens taisījās vaļā bez rokām, tas sita to tēlu pie viņa dzelzs un māla kājām un to satrieca.” (Daniela 2:33,34).

Par kādām kājām iet runa? Par mūsējām: Tēla zelta galva, pēc paša Daniēla atšifrējuma, ir varenā Babilonija. Sudraba krūtis – vēsturiski sekojošā Medo – Persija. Vara vēders – Maķedonijas Aleksandra Grieķija ar visiem iekarojumiem. Dzelzs cietie augšstilbi – nežēlīgā Romas impērija. No dzelzs un māliem salipinātie apakšstilbi un pēdas, „kuras gan caur cilvēku sadzīvi sajauksies, bet viens pie otra nepielips, itin kā dzelzs nesajaucas ar māliem.” (Dāniela 2:43) – pēc Romas impērijas valstis, kur šodien ES.

Vai tad kāds tic, ka Ogļu un Tērauda savienība pāvērtīsies par Eiropas Savienotām Valstīm? Cepuri nost tik lielas ticības priekšā! ES NĒ.

Pirmo reizi publicēts 30.07.2009. Aliens.lv iepriekšējā versijā.