Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Svarīgi! Maksimāls reposts! Citplanētieši nolaupījuši Krievu pasaules dižo vadoni!

Mūsu sarežģīto, globalizēto un saprāta ne visai apdvesto Pasaulīti pāršalkusi jauna ziņa, ka cars Putins neesot "izgājis tautās," t.i. - publiski manīts, jau kopš 6.marta (sk. ukraiņu programmētāju izveidoto lapu-skaitītāju ПУТІН ШРЕДІНГЕРА). Tādējādi visai progresīvajai cilvēcei jau ilgāk par nedēļu pietrūkst "Krievu pasaules giganta" saturīgo domu, izteikumu un dziļdomīgo grimašu.

Par to, kas noticis, savu viedokli vēl nav izteikusi tikai Laimdota Staujuma un Kombuļu Inese. Prezidenta Andra Bērziņa īpašais viedoklis ŠEIT. Pārējo komentētāju vidū izkristalizējušās divas populārākās versijas - Kabajevas (sportsmenka, komsomolka, krasaveca) dzemdības un ģenerāļu dumpis. Tomēr Aliens.lv speciālkorespondents Maskavijā Jopciks Aļeksejevičs pa saviem informācijas kanāliem ir noskaidrojis, ka cars Putins (līdzīgi etrusku ķēniņam Romulam un Kalmikijas prezidentam Iļjumžinovam!) ir ticis "parauts augšā," jeb skaidrāk izsakoties - ticis Nolaupīts no tā saucamajiem "citplanētiešiem."

Kā tas noticis? Nu to Jūs aplūkojiet ukraiņu bērnu attēlojumā, kas šo neparasto kontaktu starp Visuma un Lielkrievu civilizācijām iemūžinājuši videorullītī.

P.S. Paredzot, ka šī fakta populārā (populus - "tauta" latīņu valodā) izskaidrošana varētu būt sarežģīta Krievijas Pareizticīgajai baznīcai, jau laikus iesakām padomāt par šādas frāzes  - "un nebija vairs viņa, jo Dievs viņu paņēma," izmantošanu propagandas nolūkos, jo tieši tā no līdzīgas situācijas Vecajā derībā izgājuši senie un viedie jūdi, raksturojot pravieša Ēnoha "augšā paraušanu."

Avots:
Informacija pod grifom "sekretno." 

Brīvpieejas materiāls. Pārpublicēt atļauts tikai ievērojot ŠOS NOTEIKUMUS.