Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Nevejas NLO

NLO, kas pamanīts spīdam in arī lidojam pa naktīm debesīs Ziemeļkurzemes apdzīvotās vietas Nevejas apkārtnē - tā atrodas pusceļā starp Dundagu un Mazirbi. Senākie konstatētie novērojumi saistīti ar laiku ap 2010.gadu, bet visdrīzāk, ka tie bijuši jau krietnu laiku pirms tam.

Parasti šis NLO tiek novērots no lielāka attāluma kā spoža un nekustīga zvaigzne, kas visai ātri nodziest. Novērojumu laiks svārstās no dažām sekundēm līdz dažiem desmitiem sekunžu. Ir vairākas liecības par šī NLO pārvietošanos, kas raksturojas ar nelielām un neparastām kustībām, kas nebūtu iespējamas lidmašīnu un helikopteru lidojumu gadījumos. Tomēr pastāv iespēja, ka šādi lidojuma manevri būtu iespējami militārā drona gadījumā. 

Patlaban interesantākais šī NLO novērojums noticis 2017.gada jau 30.jūlijā, dažas minūtes pēc pusnakts. Trīs liecinieki "Ventnieku" mājas teritorijā apmēram 150 m attālumā novēroja šo pašu NLO pieaugam no "spožās zvaigznes" statusa līdz pat tīri tehniskam lidaparātam ar 4 vai 5 uguņu apgaismotu lodziņu rindu kreisajos sānos. 

Interesanti, ka Aliens.lv rīcībā ir vairākas liecības par citiem NLO novērošanas gadījumiem šai apvidū, pat jau no 2004.gada. Iespējams, ka šo liecību daudzums var būt tik liels, ka būtu iespējams izvirzīt versiju par Ziemeļkurzemes anomālās zonas pastāvēšanu.

Raksti. 
Nevejas ciema apkārtnē Ziemeļkurzemē jau labu laiku novēro NLO.

Saites.
NLO Latvijā.