Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Vai Apollo-17 uzņemtā fotogrāfijā notverts NLO?

"Apollo-17" bija pēdējais ASV Mēness sasniegšanas programmas "Apollo" ietvaros notikušais cilvēku lidojums uz Mēnesi. Tā bija sestā reize, kad cilvēks spēra savu kāju uz Zemes dabīgā pavadoņa virsmas. Kosmosa kuģis no Kenedija kosmodroma startēja 1972.gada 7.decembrī, bet uz Zemes atgriezās 19.decembrī.

Šķiet, ka arī pēdējās "Apollo" ekspedīcijas dalībnieki pēc nolaišanās uz Mēness būs saskārušies ar NLO fenomenu. 2013.gada 24.augustā blogeris un kaismīgs ufologs Skots Varings (Scott Waring) savā blogā Ufo Sightings publicēja mīklaina objekta fotogrāfiju, kuru uzgājis NASA "Apollo-17" fotoattēlu bibliotēkā

Zaļgani zilo neidentificētā lidojošā objekta fotouzņēmumu izdarījuši "Apollo-17" astronauti.

Varings, kurš uzrakstījis četras grāmatas un publicējis daudzus rakstus par ufoloģijas jautājumiem, ir stingri pārliecināts par ārpuszemes dzīvības eksistenci. Pēc ufologa domām, vabolei līdzīgais objekts visticamāk bija kāds citplanētiešu robots, kura uzdevums bijis sekot amerikāņu misijai uz Mēness.

Vērīgāk aplūkojot fotogrāfijā redzamo NLO, var saskatīt „kukaiņa” galvu, rokas un zemāk kājas, Varings raksta savā vietnē. Tomēr tas nav insekts, viņš piebilst. Cilvēcei nav priekšstata par to, kas patiesībā notiek kosmosā. Zinātnieki domā, ka viņi daudz uzzinājuši par kosmosu, bet cilvēce vēl joprojām nezina, kādi zinātnei nepazīstami un neizpētīti radījumi mīt Zemes okeānu dzīlēs, turpina ufologs.

"Apollo-17" fotoattēlu bibliotēkā satur visas astronautu uzņemtās Mēness virsmas fotogrāfijas, tostarp pirmslidojuma, apmācību, lidojuma aparatūras, iekārtu un norises fotoattēlus. Protams, mīklainajām objektam iespējams atrast dabisku izskaidrojumu. Tas varētu būt jebkas - kāds debesu ķermenis, kāda kosmosa aparāta atlūza vai fotoaparāta kļūme... Pagaidām NASA nav sniegusi komentārus par dīvainā objekta fotogrāfiju.

Avoti:
ibtimes.co.uk
ufosightingsdaily.com

Brīvpieejas materiāls. Pārpublicēt atļauts tikai ievērojot ŠOS NOTEIKUMUS.