Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Tumsas spēku veikta tautumeitas nomelnošanas kampaņa

Reiz dzīvoja viena branga tautumeita. 1999.gada nevienam nepazīstamo no Kanādas nākušo tautumeitu saeimā ieveda viens visiem labi pazīstams čekists. Tautas kalpi spieda balsošanas pogas un tavu brīnumu, tautumeita tika ievēlēta par Latvijas prezidenti. Šai augstajā godā viņa sabija veselus astoņus gadus, baudīdama tautas apbrīnu un cieņu.

Kā lielākos tautumeitas nopelnus min Latvijas kļūšanu par ES un NATO dalībvalstī. Tiesa daži tumsas spēku aģenti skeptiski piezīmē, ka Latvija jau tūliņ pēc neatkarības atjaunošanas bija izvirzījusi mērķi pievienoties šīm organizācijām, un, ka tā bija tikai sakritība, ka Latvija kļuva par abu starptautisko organizāciju dalībvalsti tieši laikā, kad tautumeita bija prezidente.

Vēl tumsas kalpi ļauni melš, ka tautumeita īpašas simpātijas izrādījusi pret Putinu. Par to liecina kaut vai tas, ka viņa Austrijā slepeni tikusies ar Putinu (pietiek.com), kā arī tas, ka viņa aiznesusies uz Maskavu svinēt 9. maiju.

Tāpat šie pekles izdzimumi nerimst skandināt, ka tautumeita mīkstinājusi pilsonības likumu un atdevusi Abreni Krievijai. Bet cik var klausīties skauģu valodās. Labāk leksim pidrallu.

Tumšie spēki nerimās arī pēc tam, kad tautumeita devās pensijā. Šie izbazunēja, ka tautumeita pievākusi pulksteni, kas bija dāvana viņai kā prezidentei, nevis privātpersonai. Tāpēc tautumeitai pēc savas prezidentūras beigām to vajadzēja atpirkt. Taču, lai nu paliek šīs ļaunas nevalodas uz skauģu sirdsapziņas.

Jau tad, kad tautumeita vēl bija Latvijas Saule, piedošanu, prezidente, ļaunas mēles melsa, ka viņai padomju okupācijas laikā bija labi sakari ar VDK, jo kā gan citādi tautumeita, būdama trimdas latviete, varēja vairākas reizes kultūras apmaiņas ietvaros apmeklēt LPSR (linkis.com). Taču tās gan ir tikai nelabvēļu, skauģus, citiem vārdiem, tumsas spēku intrigas, lai šķeltu latviešu tautu, graujot tās ticību tautumeitai, kā Saules iemiesojumam, kurš būtu visiem par jāpielūdz.

Tautumeita, tāpat kā visi cilvēki, ir mirstīga, tāpēc, domājot par savām mūža mājām, viņa apejot likumu, pa "blatām" ieguva septiņvietīgu kapavietu netālu no Latvijas pirmā prezidenta Jāņa Čakstes kapa (m.pietiek.com).

Un arī šoreiz tumšie spēki nesnauda. Uzreiz šo lietu izbazunēja pa visiem mēdijiem.

Saprotams, ka reakcija neizpalika. Vispirms tautumeita nāca ar paziņojumu, ka viņas ticība tautai ir iedragāta (nra.lv).

Pēc tam Jenotības biedri paziņoja, ka vēršanās pret tautumeitu ir vēršanās pret valsts simbolu (nra.lv).

Lūk, izrādās, ka tautumeita ir valsts simbols. Nemaz nezināju. Tikai tumsas kalps, Kremļa aģents to noliegs.

Ja jau tik tālu esam nonākuši, tad ierosinu Saeimai definēt, kas ir valsts simboli. Tātad valsts simboli ir:

•Karogs,
•ģerbonis,
•himna,
•Kanādas tautumeita.

Lai arī turpmāk nerastos pārpratumi , vajadzētu par valsts simboliem pasludināt arī ministrus, deputātus un ierēdņus.

Savukārt tautumeita ir pelnījusi ne tikai kapavietu Meža kapos, bet es domāju, ka viņai būtu jāuzceļ mauzolejs vai piramīda.

Patriotisma stiprināšanai būtu jārada tautumeitas personības kults. Kā to izdarīt? Paraugi nav tālu jāmeklē. Ziemeļkoreja un Krievija. Ja paskatās vēsturē, tad par piemēru var ņemt PSRS, kur darbaļaudis pielūdza Ļeņinu un Staļinu, vai nacistisko Vāciju, kur Hitleru uzskatīja gandrīz vai par āriešu dievu.

Protams, ka lielai daļai tautas var rasties iebildumi pret šādu personības kultu. Nav problēmu. Deputātiem ir jāpieņem likums, kurš paredz bargus sodus par tautumeitas nomelnošanu un nepietiekamu pielūgsmi. Ziemeļkorejā vienu ministru nošāva ar lielgabalu tikai tāpēc vien, ka viņš nepietiekami izrādīja godu gaišajām tautas vadonim Kimam Čenumam, proti, bija iesnaudies viņa runas laikā.

Es uzskatu, ka tautumeita bija labākā prezidente ne tikai Latvijas vēsturē, bet arī visā Visuma pastāvēšanas laikā, sākot ar "Lielo sprādzienu".