Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

NLO pret Taleban

Ja no nezināmām Visuma tālēm uz Zemes ar savu kosmosa kuģi ierastos citplanētieši, ko, atbilstoši populāriem priekšstatiem, viņi darītu vispirms? Pareizi, iesākumā viņi uz karstām pēdām noķertu kādu zemieti, lai izdarītu viņam/viņai dažādas mokošas endoskopiskas manipulācijas, īpašu vērību pievēršot reproduktīvajiem orgāniem, kā arī ievietotu nezināmas nozīmes implantus grūti sasniedzamās ķermeņa vietās. Bet pēc tam, pie kā citplanētieši ķertos, kad savu pamatmisiju, kuras dēļ pārvarējuši simtiem, bet varbūt pat tūkstošiem gaismas gadu lielus attālumus, būtu izpildījuši? 

Iespējams, ja naudu kosmiskajai ekspedīcijai mazie zaļie (vai garie pelēkie) būtu aizņēmušies JPMorgan Chase & Co., viņi ASV pusē iesaistītos karadarbībā pret Taleban nemierniekiem. Bet, ja citplanētieši izrādītos musulmaņi? Tad plāni klātos amerikāņiem! Kurš no šiem scenārijiem jums patīk labāk, varat izvēlēties, aplūkojot virkni youtube.com kanālā Section 51 ievietotus video.

Viens no labākajiem Section 51 grafikas darbiem, iespējams, ir sižets, kurā redzams kā NLO ASV tanku kolonnas priekšā sašauj kaut kādus neredzamus mērķus, kas video anotācijā nodēvēti par Taleban nometni Afganistānā 2014.gada martā. NLO ir trīsstūra formas un šaušanas laikā faktiski karājās gaisā virs mērķa. Interesanti, ka tīmekļa lietotāji, kas dzīvi iesaistījušies šī video apspriešanā, izsakot versijas par tajā redzamā lidaparāta iespējamo cilmi, tikpat kā nepiemin ārpuszemes civilizāciju tehnoloģijas, priekšroku dodot gan oficiāli zināmajiem, gan hipotētiskajiem, slepenajiem ASV kara aviācijas projektiem. Un patiešām, video redzamais NLO ir visai līdzīgs, piemēram, ASV bezpilota lidmašīnai UAV X-47B. Vienīgā problēma - ne X-47B, ne citi zināmie deltas formas lidaparāti nespēj karāties vai lēni pārvietoties gaisā.

Section 51 VIDEO:


Oriģinālais VIDEO (ASV operācija Irākā 2007.g., iznīcinātājs sabumbo irākiešu pagrīdes sprāgstvielu fabriku):

Brīvpieejas materiāls. Pārpublicēt atļauts tikai ievērojot ŠOS NOTEIKUMUS.