Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Acīgais ufologs Merkūra krāterī pamana noslēptu citplanētiešu būvi

Taivānā dzīvojošais skolotājs un aizrautīgais ufologs Skots Varings šī gada 19.februārī sava bloga UFO Sightings ("NLO novērojumi") lasītājus iepazīstināja ar jaunām liecībām par citplanētiešu klātbūtni Saules sistēmā. Šoreiz viņš NASA uzņemtajās melnbaltajās fotogrāfijās atklājis mākslīgas būves un sejas izceļamies uz Merkūra virsmas.

Aliens.lv lasītajiem jau zināms, ka Varings savā vietnē dokumentē NLO novērojumus, kā arī interesantu objektu fotogrāfijas, kuras uz Zemi nosūtījuši Marsa pašgājēji un kosmiskās zondes.

Lielākā daļa cilvēku savu uzmanību fokusē uz Marsu, aizmirstot, ka Saules sistēmā ir vēl arī citas planētas un pavadoņi, uz kurām mums vajadzētu meklēt ārpuszemes artefaktus. "Marss ir mirusi planēta - kaut gan tur varētu būt apakšzemes citplanētiešu bāzes, tomēr citādi tur ir maz ko redzēt," - raksta Varings savā vietnē.  

Infrasarkanās fotogrāfijas

Ar kosmiskās zondes "Mariner 10" kamerām uzņemtajās infrasarkanā spektra fotogrāfijās, saskaņā ar Varinga rakstīto, saskatāmi bišu kārēm līdzīgi, "Merkūra cilvēku" radīti objekti, kuri parastās fotogrāfijās nebūtu redzami dēļ asajām ēnām.

Palielinot fotogrāfiju izmēru par 300%, septiņu tumšu krāteru iekšienē iespējams ieraudzīt mākslīgus veidojumus, raksta Varings.

Šajās infrasarkanajās fotogrāfijās ufologs ieraudzījis "kroņa dārgakmeni," melnu kubu.

"Šo 100% mākslīgo konstrukciju, neticamo kubu, kura mestās ēnas redzamas visapkārt, [citplanētieši] mēģināja noslēpt krāterī, bet tā lielo izmēru dēļ tas pilnībā nav izdevies,"  - ufologs klāsta.

Kuba novietojums un tā uzbūve liecina, ka to ir konstruējušas saprātīgas, Merkūru apdzīvojošas būtnes. Turklāt kubs esot mobīls, pārvietojams. Pašreiz tas ir maskēts kā krātera ēna - gluži kā gudra kapteiņa zvaigžņu kuģis, izsakās Varings.

Viņš uz Merkūra virsmas saskatījis arī "īkšķa" formas veidojumus.

Par Marsa seju

1980.gadā datorspeciālists V.Dipjetro fotogrāfijā 35A72, kuru 1976.gadā uzņēma kosmiskā zonde "Viking 1," Marsa Sidonijas reģionā pamanīja cilvēka sejai līdzīgu veidojumu. Ar cita datorspeciālista, G.Molenāra, palīdzību, Dipjetro izstrādāja jaunu attēla palielināšanas sistēmu, ar kuru viņi analizēja Marsa seju.

1981.gada jūlijā ASV, Kolorādas pavalstī notikušajā, Marsam veltītajā konferencē abi datorspeciālisti referēja par savu pētījumu sensacionālajiem rezultātiem. Tur par Dipjetro un Molenāra pētījumiem ieinteresējās kosmisko lidojumu speciālists, zinātnes žurnālists, viens no "Pioneer" plāksnītes veidotājiem Ričards Hoglends, kurš pēc tam uzsāka savus pētījumus. Kopš tā laika Hoglends neatlaidīgi meklē ārpuszemes artefaktus Saules sistēmā. Viņa grāmata „Marsa pieminekļi” (The Monuments of Mars) kļuva par dižpārdokli.

Tomēr, 1998.gadā [un arī 2001.g.] NASA zondes Mars Global Surveyor uzņemtajās Marsa Sidonijas reģiona fotogrāfijās, par lielu vilšanos SETA (Search for extraterrestrial Artifacts - Ārpuszemes artefaktu meklējumi) entuziastiem, "Marsa seja" nepārprotami izskatījās pēc klinšu veidojuma. Tas, protams, daudziem ārpuszemes artefaktu medniekiem netraucē izteikt NASA pārmetumus par nevēlēšanos pētīt iespējamas liecības par dzīvības eksistenci uz Sarkanās planētas.

Sejas uz Merkura un citām Saules sistēmas planētām?

Skots Varings Marsa sejai līdzīgus attēlojumus atklājis uz Merkūra un citām Saules sistēmas planētām. Tomēr par to nozīmi, salīdzinājumā ar būvēm, viņš nav stingri pārliecināts.

"[Sejas] nav svarīgas. Vai tās ir no viņu [citplanētiešu] pagātnes? Vai tās atspoguļo viņu kultūru sajaukumu? Šīs sejas ir mulsinošas, bet būtu muļķīgi apgalvot, ka tās attēlo citplanētiešu rases vai ciltis," - uzskata Varings.

"Es neceru, ka jūs ieraudzīsiet NASA fotogrāfijās sejas, ja vien jums nav laba acs mākslā. Esmu jau 14 gadus saistīts ar mākslu, tāpēc šīs lietas man ir nesagādā grūtības," - stāsta Varings.

Skots Varings neslēpj savu satraukumu par dzīvības iespējamību uz Merkūra un pauž cerību kādu dienu nodibināt ar citplanētiešiem sakarus.

"Man nav vajadzīgas citplanētiešu tehnoloģijas, medicīnas zināšanas vai kas cits, es vēlos tikai draudzību," - savā blogā pavēstīja ufologs. Viņš tikai vēlas, lai Merkūra iemītnieki apciemo Zemi, jo pagaidām cilvēce nevar nosūtīt savus pārstāvjus uz Merkūru, lai nodibinātu ar tiem sakarus.

Ja, jūs redzat Varinga pieminētās būves uz Merkūra, dodiet ziņu. Bet es domāju, ka viņa aplūkotie veidojumi uz Saulei tuvākās planētas pilnīgi noteikti ir dabisku procesu radīti ģeoloģiski objekti.

Augšējā attēlā: "Mariner-10" 1974.g. martā uzņemtais Merkura attēls. Avots: NASA.

Avoti:
ibtimes.co.uk
ufosightingsdaily.com
Fišingers, Larss A. 1998. Dievu laiki. Rīga: Avots.
Kenjons, Duglass Dž. 2008. Aizliegtā Vēsture. Rīga: Avots.
Fībags, Johanness un Fībags, Pēters. 2005. Mūžības Mašīna. Rīga: Avots. 

Brīvpieejas materiāls. Pārpublicēt atļauts tikai ievērojot ŠOS NOTEIKUMUS.

Pirmo reizi publicēts 16.03.2014.